EDU – Job og karriere

Rekruttere

Sådan går det til:

Samme dag som du indsender materiale til offentliggørelse, mailer vi en færdig stillingsannonce til de af vores kandidater, som søger præcis den type tjeneste, som du vil have besat. Kandidaterne vælger så, om de vil søge stillingen straks, eller om de kontakter dig for at stille uddybende spørgsmål.

  • Du når præcis den målgruppe, du søger.
  • Det går meget hurtigt. I hastetilfælde kan vi sørge for, at stillingsannoncen offentliggøres inden for 15 minutter.
  • Du får “de rette” ansøgere og slipper for at gå gennemgå bunker af ikke relevant materiale.
  • Du behøver ikke tænke på manusstop og lignende deadlines. Du vælger selv, hvornår din annonce skal offentliggøres, og hvornår den skal fjernes.
  • Annoncen ligger tilgængeligt til sidste ansøgningsfrist eller 30 dage. Du kan selv vælge, om du vil fjerne den tidligere.

På Edujobs.dk er der mulighed for at profilere sig i rekrutteringsøjemed med forskellige annonceformater. Alle stillingsannoncer mailes ud til PRÆCIS rette målgruppe (dvs. personer med rette profil, som har angivet interesse for netop jeres region), hvilket indgår i prisen.

Stillingsannonce
Din stillingsannonce offentliggøres og kan søges på Edujobs.dk til sidste ansøgningsdato eller 30 dage. Annoncen mailes også til præcis rette målgruppe, dvs. personer, som har den profil og interesse, som du søger.

Præsentation
En præsentation kan fortælle mere om, hvordan det er at arbejde i en bestemt organisation samt beskrive livssituationen i en bestemt kommune. Formålet er at markedsføre en specifik arbejdsgiver for på langt sigt at tiltrække nye medarbejdere. Linkes også sammen med almindelige stillingsannoncer, for at arbejdstagere let skal kunne læse mere om en bestemt arbejdsgiver.

Profilannonce
En stillingsannonce/præsentation med mere layout. Mailes direkte til målgruppen, som kan svare direkte.

Banner
Tiltrækker ekstra trafik til jeres annoncer og synliggør jeres firma på forsiden

Samarbejdsaftale
Edujobs.dk har en stor mængde kunder, der har valgt at indgå en aftale for at få en optimal eksponering og resultat af sit rekrutterings- og profileringsarbejde. Vi udvikler et forslag efter jeres behov og ønsker.

Statistik Statistik Vi kan levere statistik om udsendelsen til matchende kandidater – Hvor mange der har læst annoncen, anvendt vores interesseformular ved ansøgning, tippet en ven eller vil læse mere om jer som arbejdsgiver m.m.